De shiatsu-behandeling bestaat uit het toepassen van druk met de toppen van de duimen en vingers en met de handpalmen op specifieke punten op het lichaam. Traditioneel heten deze punten in het Japans tsubo, hetgeen (stop)fles of kruik betekent. De tsubo op het lichaam heeft de neiging stress en vermoeidheid op te slaan. Druk op dit punt geeft verlichting, zoals ook onze voorouders reeds instinctief ontdekten.


Wordt u klant bij MinnemaShiatsu?

Hebt u last van fysieke of psychische klachten zoals hoofdpijn, rugpijn, gespannen benen, spanningsklachten, stress of een burn-out? Dan zou een behandeling bij MinnemaShiatsu iets voor u kunnen zijn.

De activiteiten van MinnemaShiatsu bestaan uit het geven van Shiatsumassage en adviezen. Van mijn klanten en ook privé krijg ik regelmatig terug dat ik rustig en betrouwbaar ben. Ik luister en voel met aandacht en respect. Samen met mijn klant ga ik op zoek naar het beste resultaat. Dit wordt als erg prettig ervaren.

Zelf heb ik de nodige ervaring in het omgaan met burn-out, het omgaan met stress, het maken van keuzes in het leven en omgaan met hoogsensitiviteit. Anderen kan ik hiermee ondersteunen door middel van massage en advies. Bij MinnemaShiatsu krijgt u een professionele massage waarbij u behandeld wordt op een futon (grote mat) op de grond. Voor een nog beter resultaat draagt u gemakkelijk zittende kleding die goed kunnen meebewegen tijdens de massage/ behandeling. Bij MinnemaShiatsu ligt de nadruk op rust, aandacht en respect tijdens de behandeling van de klant.

Shiatsu behandeling – Kort

( 30 min )


€30,-

Shiatsu behandeling – Standaard

( 60 min )


€60,00

Shiatsu behandeling – Lang

( 90 min )


€90,-

Wanneer een behandeling op locatie bij klanten thuis plaats vindt  rekent MinnemaShiatsu de extra reistijd, de behandeling en €0,20 cent per km.


MinnemaShiatsu is nog niet aangesloten bij een zorgverzekeraar. Dit houdt in dat u helaas niet de mogelijkheid heeft de kosten van een behandeling te declareren bij uw zorgverzekering.